El PS recorda a Marsol que “no és el millor moment” per la nòria de la Rotonda

Els consellers de la minoria comunal asseguren que no acaben d’entendre que s’hagi optat “en aquests moments per aquesta activitat” i demanen el contracte i l’estudi de viabilitat del projecte

Un grup d'operaris treballant en el muntatge de la nòria.
Un grup d'operaris treballant en el muntatge de la nòria. Toni Solanelles

Els consellers del PS d’Andorra la Vella qüestionen tant la idoneïtat com la viabilitat tècnica de la nòria -roda de fira en la terminologia usada per la formació- que s’està instal·lant a la plaça de la Rotonda. “No acabem d’entendre que s’hagi optat, en aquests moments, per aquesta activitat”, ha manifestat la líder dels socialdemòcrates d’Andorra la Vella i consellera comunal, Dolors Carmona, afegint-hi que “no és el millor moment”, tenint en compte les condicions econòmiques i sanitàries actuals i que “el benestar de les persones és el primer”.

Els consellers socialdemòcrates a la minoria del comú d’Andorra la Vella han mostrat la seva sorpresa pel fet que ja s’estigui muntant el giny, tenint en compte que per part de la majoria no se’ls ha informat oficialment i només se’ls va fer un comentari extraoficialment. És per això que han fet una demanda al comú per tal que se’ls faciliti el contracte i els estudis de viabilitat tècnica de l’atracció, vist que, “pel que sembla la despesa és important” i que s’està instal·lant sobre un pont, on hi ha corrent d’aire que en altres ocasions ha causat danys i desperfectes, recorden des de les files socialdemòcrates.

La nòria a mig construir a la Rotonda d'Andorra la Vella aquest vespre.

Relacionat

La Rotonda acollirà una nòria panoràmica de 27 metres d’altura en el marc del Poblet de Nadal

D’altra banda, des de PS+Independents d’Andorra la Vella es considera que la mesura tindrà “poc impacte” en els ciutadans de la parròquia. En aquest sentit, Carmona ha assegurat que “estem d’acord en reactivar l’economia, no obstant això, el que no veiem bé és que també sigui selectiu i que ni tan sols els ciutadans de la parròquia en podran gaudir”. Així, els consellers socialdemòcrates al comú d’Andorra la Vella entenen que només se’n beneficiarà el sector comercial.

Un operari s'enfila a la nòria, amb dues de les dotze cabines en primer terme.

Relacionat

El muntatge de la nòria es converteix en la primera atracció per als ciutadans

Per tot plegat, els representants socialdemòcrates al comú d’Andorra la Vella consideren que abans de fer qualsevol pas, cal “escoltar més la ciutadania i veure-ho en clar de parròquia i no només d’un sector”.  Així, Carmona ha comentat, fent al·lusió al lema de la campanya electoral, que “no sé si serà un Nadal per a tothom o un Nadal per a alguns”.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending