El PS inicia una campanya a Andorra la Vella per identificar les voravies malmeses

Han demanat als ciutadans que avisin dels trams que estan en mal estat per poder-ho comunicar a la majoria i així fer un bon ús de la partida d’un milió d’euros inclosa al pressupost

González, Carmona i Samarra, consellers del PS a Andorra la Vella.
González, Carmona i Samarra, consellers del PS a Andorra la Vella.

La minoria del Partit Socialdemòcrata al comú d’Andorra la Vella ha engegat una campanya de participació ciutadana amb l’objectiu de detectar les voreres malmeses que hi ha a la parròquia. La intenció és traslladar les denúncies que es rebin a la majoria perquè es pugui arreglar amb la partida d’un milió d’euros inclosa al pressupost. Aquesta, es recorda, va ser incorporada a proposta dels consellers a la corporació.

Des de la formació, es recorda, fa temps que s’insisteix en la necessitat d’invertir a tota la parròquia i no només en determinades zones, i especialment fent èmfasi en la importància d’arreglar les voravies. S’avisa que “és una qüestió òbvia de seguretat”, ja que cal “reduir el risc de possibles caigudes i accidents de vianants”. També cal impulsar aquestes millores per una “qüestió d’imatge”.

La campanya demana que els mateixos ciutadans els comuniquin quins trams de voravies estan malmesos. Es demana que la comunicació es porti a terme a través d’un missatge al WhatsApp 64 91 64 o als correus electrònics dels consellers: Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra. Cal adjuntar imatges de la vorera danyada i la seva localització.

Tots tres es comprometen a traslladar la informació a la majoria. D’aquesta forma, s’entén que es podrà facilitar l’elecció del destí de la partida d’un milió d’euros que s’ha incorporat al pressupost comunal per a aquest 2022 destinada a arreglar les voreres. “Amb la vostra col·laboració podem fer possible un model de gestió comunal més plural i eficient”, asseguren, tot remarcant que “la participació ciutadana i la transparència són factors clau per dur a terme polítiques que responen a les necessitats de tots els ciutadans de la parròquia”.

voravies ALV[256709]

Comentaris (2)

Trending