El PS d’Encamp denuncia que el cost del parc infantil del Pas s’ha triplicat

La formació també demanen pels controls del manteniment del mobiliari urbà arran de l’accident patit per un operari que col•locava els llums de Nadal

Rios i Riba, en una roda de premsa a la sala del consell.
Rios i Riba, en una roda de premsa a la sala del consell. PS

Els consellers socialdemòcrates al comú d’Encamp, David Rios i Enric Riba, denuncien que el cost del futur nou parc del Pas de la Casa s’ha triplicat en comparació amb la previsió inicialment estimada des de la majoria. Per això, demanaran explicacions en la sessió del ple que s’ha de celebrar aquest dijous. En ella, també preguntaran per l’accident d’un operari que col·locava les llums de Nadal, provocat per la caiguda d’un fanal.

Rios i Riba han tramitat una sèrie de qüestions que introduiran en el torn de precs i preguntes de la sessió. Així, han posat en relleu que el parc d’infants va començar amb un pressupost d’aproximadament 150.000 euros. Al final, denuncien, ja ha pujat fins a 470.000. És a dir, més de tres vegades l’estimat. Per això, volen que la majoria doni explicacions.

També demanen per l’accident laboral que va tenir lloc el passat 17 de novembre. En ell, un dels operaris que col·locava la il·luminació de Nadal va caure a terra en trencar-se el fanal sobre el qual estava situant l’ornament. Així, els consellers del PS pregunten quin és el seu estat de salut i volen saber quins controls es realitzen al mobiliari urbà i dels llums.

Uns cons marquen on hi havia el fanal que ha caigut.

Relacionat

Es fractura el fèmur l’operari que ha caigut a la CG-2 mentre penjava un motiu nadalenc en un fanal

Finalment, també es pregunta per les obres que s’estan realitzant a l’avinguda de Joan Martí, prop de la plaça del Consell. En aquest punt, els consellers es mostren sorpresos que es facin intervencions sobre el paviment d’aquesta zona, quan encara no fa dos anys que està acabada la reforma.

Comentaris

Trending