El PS celebra l’estudi del subsol i demana, “aturar l’obra a l’antic aparcament Giberga, si cal”

El conseller, Sergi González, manifesta que “és molt important esbrinar les causes de les esquerdes dels edificis afectats a l’avinguda Santa Coloma i intentar minimitzar el risc per als llogaters i la població en general”

L'estat d'una de les esquerdes del segon pis
L'estat d'una de les esquerdes del segon pis

La minoria socialdemòcrata al comú d’Andorra la Vella ha mostrat la seva preocupació per l’estat de les esquerdes de l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma, així com per la caiguda de plaques de marbre a l’hotel Bellpí. El conseller del PS+Independents, Sergi González, considera molt important que es faci l’estudi sobre l’estat del subsol i demana “aturar l’obra de l’antic aparcament Giberga, si és necessari”.

El neguit dels veïns ha portat els consellers socialdemòcrates a interessar-se per l’estat de la situació en diverses reunions amb la majoria. Sergi González manifesta que “és molt important esbrinar les causes i intentar minimitzar el risc per als llogaters i la població en general”. En aquest sentit, posa en relleu que “els cònsols ens havien dit que només era un edifici i després del que va passar diumenge veiem que en són dos”. De fet, el cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, en declaracions a l’Altaveu manifestava que el despreniment no ha de ser degut necessàriament als moviments que van provocar les esquerdes al bloc del costat.

La façana de l'hotel Bellpí, amb la bastilla i, a la dreta, les plaques caigudes.

Relacionat

El comú vol impulsar a la tardor un estudi sobre l’estat del subsol a l’avinguda Santa Coloma

González celebra que es posi en marxa a la tardor l’estudi sobre l’estat del subsol a l’avinguda Santa Coloma. “Cal veure l’estat dels edificis, no només del principal afectat, veure si hi ha algun altre perill i esperem que no siguin altres coses. Si és necessari caldrà poder aturar l’obra de l’antic aparcament Giberga”.

El conseller de la minoria comunal considera que caldria fer una reunió amb la corporació i totes les parts per veure la situació real. “Donem gràcies que no hagi passat res i ara caldrà prendre decisions, un cop fet l’anàlisi. Haurem de veure quines són les mesures preventives per evitar nous despreniments i noves esquerdes”, ha conclòs.

Comentaris (3)

Trending