Pròrroga d’un mes i mig per presentar les ofertes per a la concessió dels pisos socials del Cedre

La possibilitat d’embellir la zona on s’ha de construir l’edifici ha fet que el comú hagi decidit ampliar el termini perquè les empreses presentin els seus projectes

L'espai on s'han d'ubicar els pisos.
L'espai on s'han d'ubicar els pisos.

El comú d’Andorra la Vella ha decidit ampliar el termini per presentar les ofertes per a la concessió dels pisos de lloguer a preu regulat al Cedre. Inicialment, el termini finalitzava el 28 de juliol i ara la data límit per presentar les ofertes és el 15 de setembre. Des del comú expliquen, que en cap cas queda desert, si no que en la urbanització on ha d’anar el futur edifici s’ha presentat un projecte d’embelliment i a la majoria li sembla interessant que les empreses que concursin ho tinguin en compte.

Les empreses que es vulguin presentar per obtenir la concessió dels pisos socials que el comú d’Andorra la Vella vol construir a la zona del Cedre, a Santa Coloma tindran un mes i mig de marge per poder presentar les seves ofertes. En un principi, la corporació havia establert el 28 de juliol com a data límit per presentar la documentació, però tal com es publica al BOPA, la junta de govern ha decidit ampliar el termini fins al 15 de setembre a les 15 hores. L’obertura de plecs tindrà lloc tres dies després.

Segons han explicat fonts del comú, el motiu és que en la urbanització on s’ha d’aixecar l’edifici de pisos de lloguer a preu regulat s’ha plantejat un projecte d’embelliment de la zona que inclouria, entre altres, una plaça i millora dels accessos. Des de la majoria s’ha vist interessant i com que això pot afectar a les propostes que es presentin s’ha decidit allargar el termini per presentar les ofertes. El que no s’ha concretat és si avui dia alguna empresa havia entregat la documentació i possiblement no hauria tingut l’èxit de convocatòria esperat.

Moment de la votació dels pisos de lloguer assequible

Relacionat

Per accedir als pisos del Cedre s’hauran d’acreditar quinze anys viscuts a Andorra la Vella

Cal recordar que la concessió es farà per un màxim de 50 anys i es preveuen entre 30 i 35 habitatges de dues i tres habitacions. Els preus seran entre 560 i 640 euros i caldrà acreditar 15 anys de residència per poder-hi accedir.

Comentaris

Trending