Primeres denúncies per la ‘pista de patinatge’ al bell mig de la carretera a Canillo

(AMB VÍDEO) Els veïns, alguns que han patit caigudes i reclamen al comú que es faci càrrec de les despeses generades pels danys soferts, materials o personals, exigeixen que se solucioni d’una vegada la fuita d’aigua a l’altura de l’antiga casa comuna

Estat de la carretera passades les cinc d'aquest matí.
Estat de la carretera passades les cinc d'aquest matí.

El malestar per la fuita d’aigua que converteix en poc menys que una pista de patinatge un tram de la carretera general CG-2 al bell mig de Canillo continua. Més encara, va a l’alça. I és que ja s’han registrat algunes caigudes i relliscades, fins i tot d’alguna motocicleta. En algun cas, segons que ha confirmat l’Altaveu, s’ha interposat una denúncia davant del comú per tal que la corporació o qui escaigui assumeixi les despeses derivades de la caiguda.

Fa més de dues setmanes que la fuita està generant problemes. “I fa dies que ni neva ni plou al centre de Canillo i això ja no es pot justificar de cap de les maneres”, han assegurat alguns veïns que reclamen que se solucioni d’immediat l’avaria que hi hagi o l’anomalia que comporta que permanent vagi aflorant aigua i la calçada estigui molla en el millor dels casos. En moments de baixa temperatura, tot plegat és glaç.

Diversos conductors han contactat amb l’Altaveu per fer avinent com de perillós resulta tot plegat. Per ara, el comú de Canillo, tot i ser consultat per la qüestió, manté silenci. Però no així els veïns, que consideren una greu negligència la situació, sigui de qui sigui la responsabilitat de solucionar-ho. Aquesta passada matinada mateix, la via, a l’altura de l’antiga casa comuna, feia por per la mullena convertida en glaç. I això que aquests darrers dies les temperatures són menys baixes que fa un parell de setmanes, quan van començar els problemes.

L'aigua ja gelada de la fuita.

Relacionat

Alerta veïnal pel risc que provoca una fuita d’aigua a Canillo

Els veïns que han patit algun tipus d’incident en passar per aquell tram tot i reduir la velocitat i anar pràcticament aturats, exigeixen al comú (o a qui escaigui) que els repari els danys causats, siguin materials o personals. I reclamen, també, que acceptin la responsabilitat i, per tant, la culpabilitat, des del primer moment, sense haver d’acudir a la Justícia com ha passat en altres casos clamorosos com el de la caiguda d’una dona en terraplè d’Incles per culpa del mal estat d’una barana.

WhatsApp Image 2023 02 01 at 17.25.41
Una moto accidentada a causa de la mullena glaçada, el seu conductor pateix contusions per diverses parts del cos.

 

Comentaris (9)

Trending