La previsió de pluges obliga a suspendre el Mercat de la Vall

La mostra estava preparada per estrenar-se l’1 de maig, però ara es reprendrà el pròxim 5 de juny

El Mercat de la Vall a una edició anterior.
El Mercat de la Vall a una edició anterior. Altaveu

El primer dissabte de Mercat de la Vall s’ha cancel·lat per previsions de pluges. La sisena edició es celebrarà, com ja és tradicional, cada mes al centre històric entre maig i octubre. Però, amb el mal oratge present, es retardarà l’inici de temporada fins al pròxim 5 de juny.

Fins a una trentena de parades de productes artesanals i autòctons hauran d’esperar fins al mes vinent per poder iniciar el Mercat de la Vall. Les pluges intenses impossibiliten totalment poder muntar els llocs i que els productes no es facin malbé. Per tant, el dia 5 de juny s’ompliran els carrers de la part antiga d’Andorra la Vella. A l’agost es celebrarà dos dies seguits per aprofitar la Festa major el 7 i 8 d’agost.


Una paradeta del Mercat de la Vall.

Relacionat

El Mercat de la Vall d’Andorra la Vella torna l’1 de maig i cada primer dissabte de mes

L’horari d’obertura serà entre les onze del matí i les vuit del vespre, amb l’excepció dels dies de Festa major, en què l’horari s’allargarà fins a les onze de la nit. Si es fan compres superiors a deu euros entre l’hora d’obertura i les dues del migdia, els visitants podran gaudir d’un vermut de regal als establiments col·laboradors.

Al Mercat de la Vall, igual que l’any passat, s’aplicaran mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Hi haurà una distància mínima entre parades d’un metre i mig i no es podran oferir tallers ni animacions als visitants.

Etiquetes

Comentaris

Trending