El pont tibetà a la Vall de Riu es deixa veure a les xarxes

L’estructura està enllestida a l’espera que es faci oficial a partir de quin dia es posa en funcionament

https://www.youtube.com/watch?v=rpMSHa8mJ4k

Oficialment, encara no hi ha data d’obertura, però un dels projectes estrella del mandat de Francesc Camp i Marc Casal a capdavant del comú de Canillo està gairebé enllestit. El pont tibetà sobre la Vall del Riu ja es pot veure, com han comprovat els excursionistes que els darrers dies s’han apropat a la zona. La instal·lació es vol posar en funcionament en les pròximes setmanes.

Ha estat un procés llarg. Molt llarg. No exempt d’entrebancs. Ara, la passarel·la ja està finalitzada. Des del comú es confia poder anunciar la seva obertura a punt per a la temporada d’estiu. Fa uns dies, el cònsol major va indicar que el desig era poder-lo inaugurar durant la primera quinzena de juny.

I, per les imatges compartides per l’usuari de Twitter Alex MD, no sembla pas un objectiu impossible. El pont està enllestit. Falta però, darreres tasques de comprovació. I, també, acabar de comunicar les tarifes per poder accedir a l’estructura penjant. Tot s’ha de dir, fa pinta que les vistes des de dalt de tot seran espectacular. I, probablement, no aptes per gent sensible.

Comentaris (4)

Trending