El pont tibetà de la Vall del Riu avança però no prou per estrenar-se aquest hivern

La nova atracció canillenca es posarà en marxa la propera primavera, juntament amb les millores al tomb del mirador del Roc del Quer, que passarà a ser també de pagament

pont tibeta
pont tibeta

La construcció del pont tibetà de la Vall del Riu avança, però no ha ho fet a suficient velocitat com perquè es pugui estrenar aquest hivern, abans que les previsibles nevades facin impracticable la que ha de ser, almenys a criteri del comú de Canillo, un important reclam turístic en un indret fins ara pràcticament verge i que ben aviat canviarà la seva fesomia de manera molt considerable. De fet, els canvis, amb el nou pas penjant a mig fer, ja són visibles.

Tot i que inicialment el plantejament era poder inaugurar el pont tibetà aquesta tardor malgrat que no entrés en funcionament, en massa, fins més tard, això ja no serà possible. I tot plegat es posposa fins a la propera primavera. Encara no hi ha una data concreta. Però la idea, segons fonts comunals, és que el pont tibetà -que obligarà a fer una rectificacions a la roca viva a la zona de l’Armiana perquè puguin girar els vehicles que hi portin turistes, entri en servei al mateix temps que siguin ja efectives les millores que es volen fer al tomb del mirador del Roc del Quer.

El cablejat amb les boies des de la base d'ancoratge de l'Armiana.

Relacionat

El pont de la Vall del Riu ensenya la ‘poteta’

En aquest sentit, es vol empedrar el camí. De fet, en aquell altre atractiu turístic canillenc -aquest ja ho és del tot i ben consolidat- s’hi han de fer millores per, en certa forma, justificar que l’accés a aquest punt, que ha acollit milers de visitants des de la seva construcció, passi a ser de pagament. De fet, la intenció és estrenar el pont tibetà, que també serà de pagament, al mateix moment que es comenci a cobrar per anar al Roc del Quer.

Comentaris (9)

Trending