El pont tibetà s’estrena amb 800 visitants la primera jornada de portes obertes

La gratuïtat es mantindrà aquest divendres, pel qual ja s’han reservat 790 entrades, que començaran a ser de pagament a partir de dissabte

Visitants travessant el pont aquest dijous.
Visitants travessant el pont aquest dijous. COMU DE CANILLO

Unes 800 persones han aprofitat el primer dia d’obertura del pont tibetà a la vall del Riu per visitar el nou atractiu turístic de Canillo. Això suposa una mitjana de 100 per hora. De cara a divendres, també es mantindrà la gratuïtat i ja hi ha 790 peticions.

La reserva es pot fer a través de la web específicament creada i és preceptiva. Des del comú s’ha valorat positivament la xifra. També s’ha expressat la satisfacció perquè el servei d’autobusos destinat a enllaçar el poble amb el pont ha funcionat sense incidències. “El retorn per part dels usuaris ha estat bo”, ha explicat el coordinador del departament de Dinamització Turística i Cultural del comú, Francesc Oriol.

També ha apuntat que “estem fent un bon rodatge dels equips i estem satisfets de l’acceptació que ha tingut el pont tibetà en el seu primer dia”. La jornada ha servit per preparar el primer dia de pagament, que serà dissabte.

De bogeria a realitat

 

Comentaris (4)

Trending