Una pista de neu, gran novetat de la nova edició de l’Alpha Space

L’esdeveniment tindrà lloc al Prat del Roure el 18 de febrer i busca potenciar la cultura alternativa i, en aquest cas, promocionar l’snowboard i el freeski entre la població jove

Comentaris

LIma i Fernández, durant la presentació.
LIma i Fernández, durant la presentació.

El comú d’Escaldes-Engordany ha presentat aquest matí la quarta edició del festival d’activitats alternatives Alpha Space. L’esdeveniment tindrà lloc el 18 de febrer, entre les dotze del migdia i les deu de la nit, al Prat del Roure. La gran novetat d’enguany és la inclusió d’un 'snowpak' al carrer dels Veedors.

Es tracta, destaquen des del comú, d’una proposta “inèdita” al país i que vol apropar a la població la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. Així, hi haurà una competició d’snowboard i una de freeski. Les inscripcions es poden fer fins al 8 de febrer i estan limitades a 60 participants.

L’objectiu de l’Alpha Space torna a ser potenciar la cultura alternativa. Així doncs, el programa també inclou art urbà (murals i grafits) i música (reggae, rap, tecno sempre en vinil i a través d’un sound system fet especialment per a l’ocasió). A més s’ha previst una oferta de restauració amb la xocolata desfeta i el vi calent com a novetat i paradetes.

La coordinadora del projecte, Suray Fernández, ha explicat que l’esdeveniment permetrà gaudir d’un gran espectacle amb esportistes del país. Al seu torn, el conseller de Joventut, Joao Lima, ha destacat que la quarta edició “eleva l’Alpha Space a un nou límit” al mateix temps que ha indicat que aquest esdeveniment “és més que neu: és música, és art. És el lloc on els joves es poden expressar”.

cartell alpha
El cartell de l'esdeveniment.

Comentaris

Trending