La Pegatina actuarà a la Festa del Poble d’Encamp

La primera celebració major de l’estiu tindrà com a protagonistes jocs infantils, activitats aquàtiques, un dia dedicat a grups nacionals i les actuacions de l’Esbart Sant Romà

Presentació Festa del Poble 2021 d'Encamp
Presentació Festa del Poble 2021 d'Encamp

El comú d’Encamp ha presentat el seu programa per a la Festa del Poble del 2021. Tot i que s’han relaxat una part important de les mesures per a la prevenció de la Covid-19, el programa d’actes segueix molt condicionat per les mesures sanitàries. Com a plat fort, la celebració tindrà un concert del grup musical La Pegatina, a més de jocs infantils, activitats aquàtiques, un dia dedicat a grups nacionals i les actuacions de l’Esbart Sant Romà.

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que, tot i no poder baixar la guàrdia, s’ha tractat de recuperar una part important de la Festa del Poble. A més, Mas ha agraït a la comissió de festes la feina que han fet i faran durant els tres dies perquè “grans i petits puguem gaudir d’uns dies per celebrar l’estiu i la recuperació dels espais de trobada i germanor.”

D’altra banda, els dos representants de la Comissió de Festes, Nelson Damas i Joel Alfonso, han detallat la programació prevista per al cap de setmana, destacant que gairebé tot s’ha programat per a fer-se a l’aire lliure. La Festa del Poble començarà el divendres 25 de juny amb el tradicional repic de campanes a les 20 h del vespre, i continuarà amb el concert de The Soundsets Band a la plaça de Sant Miquel.

Dissabte, l’Esbart Sant Romà, amb l’Encamp de Gresca, donarà el tret de sortida a les 12 h a un cap de setmana de ball i concerts a l’aire lliure. Per als més petits, des de les 11 h del matí fins a la 13 h hi haurà jocs infantils a la plaça del Consell General i activitats aquàtiques al Passeig de l’Alguer. A la tarda, de 15 h a 19 h, es reprendran les mateixes activitats per als més petits.

La nit del dissabte acabarà, després de diverses actuacions musicals, amb el concert de La Pegatina, un dels grups de ressò en el mercat musical en català. Es durà a terme a la plaça de Sant Miquel i l’avinguda restarà tallada al trànsit des de les 18 h de la tarda de dissabte fins a les 4 h de la matinada de diumenge. Durant aquest tall de la circulació, els autobusos es desviaran pel mirador, amb una parada habilitada a la rotonda de Prat de Genil, a l’antic telecabina, i una altra al costat de la benzinera. Diumenge continuaran els actes musicals i els jocs per als nens durant tot el dia.

CARTELL FESTA DEL POBLE
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending