El patac d’aigua ‘ennuega’ diversos vials a Escaldes

Entre els passos de vianants elevats i l’antigor d’alguns embornals, el sistema de recollida pluvial no té prou capacitats en indrets com l’avinguda del Pessebre

https://youtu.be/1UyXockxb64

El patac d’aigua que ha caigut almenys al centre del Principat poc abans de les 7 de la tarda ha comportat alguns problemes d’estancament d’aigua en alguns punts de la xarxa viària d’Escaldes. Entre els passos de vianants elevats i el fet que alguns embornals o bé són antics o bé no tenen prou capacitat, el sistema de recollida pluvial ha evidenciat una deficient capacitat d’absorció en indrets com l’avinguda del Pessebre.

En alguns moments, a banda del fet que els vianants que s’han vist sorpresos pel temporal han vist com l’aigua els arribava fins més amunt dels turmells o que alguns vehicles els han esquitxat sense contemplacions, hi ha hagut locals que han estat a punt de veure com l’aigua els acabava inundant. Ha anat de pèls. No obstant, a l’esmentada avinguda, per exemple, lamenten que no es faci una actuació per resoldre de forma definitiva la incidència.

Comentaris (3)

Trending