La passarel·la Rosa Ferrer de la Plaça del Poble al centre històric serà transitable abans de Nadal

Aquests matinada s’ha instal·lat, a tocar de l’accés a l’aparcament del Consell General, la pilona que ha de sustenta la plataforma per a vianants

La pilona instal·lada aquesta nit.
La pilona instal·lada aquesta nit. @_JordiTorres

Si no hi ha inconvenients tècnics, i en principi no hi haurien de ser, abans de Nadal serà transitable la nova passarel·la que ha d’enllaçar la Plaça del Poble amb el centre històric d’Andorra la Vella, en concret, el carrer de la Vall. Aquesta matinada s’ha fet un dels treballs que requeria tallar el carrer Doctor Vilanova: la col·locació de la pilona que ha de sustentar l’estructura per la qual podran passar els vianants.

La pilona s’ubica just a tocar l’accés a l’aparcament privat cobert del Consell General. La instal·lació s’ha fet sense contratemps. En dies vinents el carrer que porta de l’avinguda Meritxell fins a Prat de la Creu s’haurà de tornar a tallar per continuar fent noves tasques, en aquest cas, la col·locació de la plataforma transitable, que tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de quatre metres i que serà d’ús exclusiu per a vianants.

Recreació de la passarel·la que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall

Relacionat

Talls al carrer Doctor Vilanova per l’inici de les obres de la passarel·la de la plaça del Poble

Tampoc no es preveu que hi hagi cap canvi en la denominació de la passarel·la o passatge. Aquest enllaç entre la Plaça del Poble i el barri antic de la capital durà el nom de qui va ser una de les seves impulsores, la malaurada cònsol major Rosa Ferrer, traspassada el febrer del 2018 arran d’una voraç i fulminant malaltia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending