Talls al carrer Doctor Vilanova per l’inici de les obres de la passarel·la de la plaça del Poble

Hi haurà interrupcions de la circulació a la via des d’aquest dijous i fins a final de mes i l’alternativa de pas serà el carrer Prat de la Creu

Recreació de la passarel·la que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall
Recreació de la passarel·la que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall

L’inici de les obres de construcció de la passarel·la que ha d’unir la plaça del Poble i el carrer de la Vall, i que sobrevolarà part del carrer Doctor Vilanova, provocarà a partir d’aquest dijous i fins a final de mes talls de trànsit a la zona. Els vehicles que vulguin pujar cap a la part alta de la parròquia hauran de circular pel carrer Prat de la Creu i girar pel pont de París, en direcció l’avinguda Meritxell. A més, per baixar des de l’avinguda Príncep Benlloch, també caldrà passar per l’avinguda Meritxell fins al pont de la Rotonda i anar cap a Prat de la Creu.

Així doncs, la circulació pel carrer Doctor Vilanova quedarà tallada la nit d’aquest dijous, entre les 22:00 hores i les 6:00 del matí del divendres. També es preveuen talls entre els dies 12 i 13 de novembre, de les 19:00 del vespre a les 13:00 hores, del 18 al 20, de les 15:00 de la tarda a les 19:00 hores i entre el 23 i 25 de novembre, entre les 21:00 de la nit i les 6:00 hores.

Respecte a la passarel·la, d’ús exclusiu per a vianants, tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4, permetent una nova via de comunicació amb el Centre Històric.

Comentaris (1)

Trending