Part de l’avinguda d’Enclar passa a ser trama urbana amb velocitat limitada a 50 quilòmetres l’hora

Els treballs realitzats en el tram comprès entre les rotondes de la Margineda i del riu d’Enclar incorporen una mitjana arbrada i els controvertits passos de vianants elevats que han de funcionar de reductors de la marxa dels vehicles

El vial esdevé un carrer més de la parròquia.
El vial esdevé un carrer més de la parròquia. FOTOS: TONY LARA / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

La remodelació del tram sud de l’avinguda d’Enclar, comprès entre la rotonda de la Margineda -coneguda popularment com la rotonda del cacauet- i la del riu d’Enclar, comporta la transformació de l’esmentada via en un carrer més urbà que hauria de fomentar el passeig dels ciutadans. Per això ha incorporat una mitjana arbrada que separa les dues direccions de circulació i ha reduït a 50 km/h la velocitat màxima permesa. Per limitar la velocitat s’ha construït els controvertits passos de vianants elevats, que han de funcionar com a reductors.

Treballs en un pas de vianants elevat a la recta de la Margineda.

Relacionat

Polèmica per les dimensions d’uns passos de vianants elevats a la recta de la Margineda

L’actuació urbanística, realitzada sobre una llargada d’uns 700 metres en una de les portes d’entrada principals a la parròquia, completa pràcticament la renovació integral de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma iniciada el 2017. A banda de la potenciació dels espais de passeig per als ciutadans, la reforma de l’avinguda d’Enclar ha permès invertir en la xarxa separativa d’aigües i resoldre el problema històric d’inundacions recurrents a la zona. Els treballs de reforma d’aquest tram s’han realitzat durant aquesta tardor per part de Treballs Públics COMESA i s’han adjudicat per 228.737,96 euros.

52559100288 37a1564ab2 o
Un vianant creuant per un dels passos elevats.

 

Comentaris (10)

Trending