El Palau de Gel impulsa la construcció del parc aquàtic i del rocòdrom

Els dos equipaments es consideren clau per incrementar els ingressos de la instal·lació i reduir-ne el dèficit actual

Comentaris

Representació de com serà el futur parc aquàtic del Palau de Gel.
Representació de com serà el futur parc aquàtic del Palau de Gel.

Canillo posa fil a l’agulla per impulsar les reformes al Palau de Gel que han de fer més atractiva la instal·lació i, lògicament, incrementar el nombre d’usuaris i, per tant, d’ingressos. Des de la societat gestora s’ha convocat el concurs que ha de permetre tirar endavant la construcció del parc aquàtic que es farà a la piscina i d’un rocòdrom. L’objectiu és que aquesta oferta ja estigui disponible l’any vinent i, per tant, impulsi a l’alça la xifra de negoci.

D’aquesta forma, s’impulsa una de les dues grans actuacions que han de permetre, segons s’espera des del comú, aconseguir millorar els resultats econòmics, fins ara sempre deficitaris, del Palau. L’altra, les obres per millorar principalment l’eficiència energètica de l’edifici també estan pendents, però es vol esperar a un moment en el qual no hi hagi tanta afluència turística, ja que obligarien a tancar la pista de gel.

Representació de com seria el futur parc aquàtic del Palau de Gel.

Relacionat

Canillo vol impulsar el Palau de Gel convertint-lo també en un parc aquàtic

Així, el consell d’administració ha convocat el concurs públic tant per la construcció del parc aquàtic com d’un rocòdrom i una cova de Boúlder -instal·lació també per a l’escalada-. En tots dos casos, les empreses que vulgui optar a fer les obres tenen temps fins a inicis d’agost per presentar les ofertes. Per tant, s’estima que els treballs podrien començar ja a inicis de tardor.

Pel que fa al parc aquàtic, la idea és aprofitar part de l’actual piscina per instal·lar una sèrie de jocs i varis tobogans que sortirien per fora de l’edifici. A la vegada, també s’aprofitaria per impulsar els canvis en eficiència energètica. En total, es preveia que triguessin entre dos o tres mesos.

La reforma del Palau de Gel té un pressupost global entorn els 4,5 milions. D’aquests, 820.000 euros per a les noves activitats. De fet, també es va anunciar que es farien pistes de pàdel i altres atraccions. Es calcula que haurien de permetre ja l’any vinent una millora de 342.000 euros en ingressos.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending