Ordino recupera un Roser sense restriccions

L’actuació de l’Esbart de les Valls del Nord ha estat un dels actes centrals de la jornada de diumenge d’una festa major que s’allargarà fins dilluns

Un instant de l'actuació de l'esbart de les Valls del Nord.
Un instant de l'actuació de l'esbart de les Valls del Nord. GPL

Ordino viu aquest cap de setmana la seva festa major, el Roser. I ho fa, després de dos anys, sense restriccions per culpa de la pandèmia del coronavirus. Aquest diumenge ha estat el moment d’un dels actes centrals, l’actuació de l’Esbart de les Valls del Nord, que ha aplegat una elevada quantitat d’espectadors a la plaça principal del poble.

De fet, les celebracions ja van començar divendres. O millor dit, a primera hora de la matinada de dissabte amb la festa dirigida per DJ Montalvo, amb la petició que els assistents anessin disfressats de superherois. Ja posteriorment, tot va continuar al llarg de la jornada amb actes per tots els públics.

I aquest diumenge, després de la missa, ha estat l’hora d’una completa actuació de l’esbart de les Valls del Nord. Són moltes les persones que s’han apropat a la plaça del poble per no perdre’s ni u detall. Ja a la tarda, hi ha previst un concert i, a la nit, una hamburguesada, seguida de ball de nit i discomòbil.  

El Roser finalitzarà dilluns. Entre altres activitats, hi ha prevista la cursa jove, una festa de l’escuma seguida de xocolatada i un concert d’havaneres.

Etiquetes

Comentaris

Trending