Ordino comença a expedir certificats electrònics

Era, fins a la data, l’únic comú junt amb el d’Andorra la Vella on encara no es podia fer el tràmit per poder obtenir la signatura electrònica

Un ciutadà fent un tràmit al comú d'Ordino.
Un ciutadà fent un tràmit al comú d'Ordino. Comú d'Ordino

El comú d’Ordino ja expedeix certificats electrònics. S’ha donat la llum verda per poder fer el tràmit, i tots els ciutadans que vulguin obtenir la signatura electrònica podran acudir a les dependències per fer-ho. Fins a la data, era l’única parròquia on encara no es podia fer aquest procés, a excepció d’Andorra la Vella, que no ho fa per la seva proximitat amb l’edifici de Tràmits del Govern.

Des d’ara, Ordino ja oferirà també aquest servei. Es tracta d’una sol·licitud senzilla que cal demanar al servei de Tràmits, i sols cal presentar un document d’identitat. Qualsevol resident al Principat podrà fer, així, procediments electrònics segurs amb les administracions i els privats. Aquest certificat permet garantir la identitat i autenticar-se als llocs web, l’aplicació d’Andorra Salut, entre altres. La validesa és de tres anys i es podrà renovar en línia.

Etiquetes

Comentaris

Trending