Les obres a la part alta d’Escaldes trastoquen el trànsit

Durant diferents moments del dia la circulació davant de l’església s’ha vist col·lapsada a causa de les modificacions que s’han fet als carrers dels voltants

L'agent de circulació a la sortida del carrer Santa Anna.
L'agent de circulació a la sortida del carrer Santa Anna.

Els primers dies de canvi de circulació sempre són complicats. Així, almenys, estan sent a la part alta d’Escaldes-Engordany, on el trànsit s’ha vist afectat en més d’una ocasió al llarg del dia a causa de les modificacions per les obres del pàrquing de l’església. En moments clau, on hi ha un volum de vehicles més important, hi ha hagut retencions que han fet el pas per la zona més difícil del que és habitual, i ha provocat confusió als conductors.

Dos agents de circulació, un a la cruïlla entre el carrer Santa Anna i el de les Escoles, i l’altre a la baixada de l’avinguda Carlemany han estat els encarregats de posar ordre a les situacions que s’han generat a la part alta d’Escaldes. En alguns moments del dia les complicacions han estat importants, sobretot, coincidint amb les entrades i sortides d’escoles o amb la fi de les jornades laborals. És a dir, al matí, al migdia, i a la tarda.

Tot i que no sempre s’han creat retencions, a la zona s’ha pogut veure la confusió de més d’un conductor que no sabia ben bé per on havia d’anar ni com arribar al lloc on pretenia. Molts d’ells han hagut de parar els vehicles i demanar als agents per rebre instruccions. A més, el canvi de sentit de l’avinguda de les Escoles ha pillat desprevingut a més d’un vehicle que arribava pel carrer del Picó. Pocs han baixat per Carlemany, gràcies a un senyal que prohibia el pas excepte veïns i comerciants.

En aquest cas, a l’avinguda Carlemany ja s’ha retirat un dels carrils i únicament se n’ha deixat un de baixada, que servirà bàsicament per donar la volta per l’avinguda de les Escoles i pujar pel carrer Santa Anna. Serà, en definitiva, una zona d’aparcament, gràcies a les deu places que s’habilitaran. Des del departament de Mobilitat han assenyalat que s’esperava que es produïren aquestes situacions i que són habituals en segons quins moments del dia, “les persones s’han d’adaptar i això durarà uns dies”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending