Les obres del ‘nou’ carrer Doctor Vilanova comencen a ‘gratar’ l’aparcament de Prada Casadet

La meitat del cèntric pàrquing estarà vuit mesos inoperatiu però els treballs iniciats aquesta setmana no haurien de tenir afectació en el trànsit

Estat de les obres iniciades aquesta setmana.
Estat de les obres iniciades aquesta setmana. Toni Solanelles

El tercer carril que tindrà més aviat que tard el carrer Doctor Vilanova ja es comença a dilucidar. Com a mínim, els treballs iniciats aquesta setmana el que sí que han fet és ‘gratar’ l’aparcament de Prada Casadet, que sí que està condicionat per la intervenció urbanística, que ha de durar uns vuit mesos encara que, almenys aquestes són les previsions, no haurien d’afectar el trànsit.

El projecte consisteix en l’ampliació de la via perquè tingui tres carrils, dos de pujada i un de baixada. També s’eixamplaran les voravies en el tram entre Prat de la Creu -que rebrà una mena de carril d’incorporació procedent del Doctor Vilanova però no ampliarà el número de carrils- i l’avinguda Tarragona.

En principi, com s’ha dit, aquestes obres no està previst que tingui afectació en el trànsit, ja que es faran íntegrament pel cantó de l’aparcament comunal de Prada Casadet. Ara bé, només hi haurà operatiu la meitat d’aquest espai durant els vuit mesos que duraran els treballs.

Comentaris (4)

Trending