Les obres de les fonts lluminoses s’allargaran fins al juny

Els treballs que serveixen també per embellir el passeig del Riu entre la Rotonda i el pont de París han experimentat algunes incidències “justificades”

Operaris en les obres de remodelació del passeig del Riu, entre la Rotonda i el pont de París.
Operaris en les obres de remodelació del passeig del Riu, entre la Rotonda i el pont de París. Toni Solanelles

Al final no seran nou mesos sinó pràcticament un any, que duraran les obres d’embelliment del passeig del Riu entre la Rotonda i el pont de París i, sobretot, l’adequació dels vorals i el llit del riu per poder posar en marxa les fonts lluminoses. Si els terminis haguessin anat com tocaven els treballs haurien d’estar. Però s’han allargat.

Efectivament, el comú estima que l’obra estarà acabada durant el mes de juny. Segons les fonts comunals consultades, “hi ha hagut algunes incidències quan s’ha fet l’enderrocament d’algunes estructures” i això ha fet que els terminis s’hagin dilatat una mica. Segons les fonts, “són incidències, en aquest cas, justificades -i com passa en moltes obres quan s’hi està treballant- i s’han hagut de fer alguns ajustaments tècnics”.

Una dona comentant el projecte amb un fill seu, aquesta tarda.

Relacionat

La Rotonda tindrà el riu amb fonts lluminoses en nou mesos

Caldrà veure fins a quin punt tot aquests ajustaments suposaran un increment del preu de l’obra. La remodelació de la zona i la ‘construcció’ de les fonts, havia de tenir un cost d’uns quatre milions d’euros, segons que es va anunciar el juny passat, quan es van posar en marxa els treballs. Llavors es va aconseguir rebaixar en prop de mig milió d’euros el pressupost inicial.

Una màquina treballant aquesta tarda dins el llit del riu.

Relacionat

Els treballs al riu per les fonts de colors segueixen amb tota normalitat

Es van canviar alguns materials, es van suprimir algunes illetes inicialment projectades i tot plegat va permetre, com a mínim inicialment, abaratir el projecte. Però amb les dilacions “justificades” a tenor de les incidències que s’han sofert i vist l’encariment d’alguns materials, caldrà veure al final de les certificacions com queda tot plegat.

Comentaris (3)

Trending