Els treballs al riu per les fonts de colors segueixen amb tota normalitat

(AMB VÍDEO) La revinguda de dilluns al vespre no hauria causat cap dany significatiu perquè la constructora ja havia adoptat mesures les hores prèvies

Una màquina treballant aquesta tarda dins el llit del riu.
Una màquina treballant aquesta tarda dins el llit del riu. Toni Solanelles

La revinguda del riu dilluns al vespre no suposarà cap alteració en els treballs d’adequació de la llera del Valira entre el pont de París i la Rotonda per la construcció de les fonts de colors. Les obres segueixen el seu calendari establert i no s’ha hagut de lamentar cap dany significatiu perquè, segons fonts comunals, la constructora ja havia adoptat hores abans preveient possibles increments del cabal fluvial.

Els operaris de l’adjudicatària dels treballs han tornat avui a la feina després de la jornada festiva de dimarts. I segons les esmentades fonts, les actuacions que s’han dut a terme segueixen el calendari establert i, per tant, el projecte estarà llest tal i com s’havia previst. Cert és, que el fet que durant una part de la jornada una màquina de notables dimensions hagi estat treballant dins el riu movent blocs de formigó a tocar de la Rotonda ha generat força expectació.

La zona en obres, inundada, aquest dilluns a la nit.

Relacionat

El riu ‘s’empassa’ les obres de les fonts de colors a Andorra la Vella

El moviment d’aquests blocs, que divideixen en dos la llera del riu per tal que durant un temps es pugui actuar en un cantó i, després, en l’altre, formaria part d’allò previst. L’aigua va negar dilluns la part de la llera que fins llavors estava eixuta per tal que els operaris hi poguessin treballar amb certa tranquil·litat.

Comentaris (2)

Trending