Obertes les inscripcions per a les activitats d’estiu a Encamp i el Pas de la Casa

El comú ofereix 960 places per a les 9 setmanes, tant per a la programació diària com per a les colònies, per a infants i joves de 6 a 17 anys

Una imatge d'anys anteriors a les Colònies als Cortals d'Encamp
Una imatge d'anys anteriors a les Colònies als Cortals d'Encamp Comú d'Encamp

El comú d’Encamp obre a partir de dijous, 10 de juny, les inscripcions per a les activitats d’aquest estiu. Tota la programació s’adaptarà al context actual i es preveuen totes les mesures sanitàries que es recomanen. Seran prop de mil places disponibles, concretament 960, entre les 9 setmanes i els tres torns de les colònies als Cortals.

Des del departament de Joventut i Esports s’han programat les setmanes d’activitats conegudes com “4x15”, que comporten esport, jocs i lleure, diürnes amb servei de menjador i els tres torns de deu dies de “Colònies Cortals”. El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha explicat que “la programació gira al voltant del món de la televisió, la ràdio o el telègraf, combinant història i futur, aprenentatge i lleure, amb l’objectiu de donar resposta a les famílies durant l’estiu i que els infants i joves gaudeixin d’un estiu inoblidable”.

Les nou setmanes, conegudes com a 4x15, seran del 5 de juliol al 3 de setembre, de les 8:30 h a les 20 h. Les activitats estan dirigides a nens i nenes de 6 a 11 anys, i estan dividides en torns setmanals. Cadascú d’ell té un preu diferent, el bàsic són 88,90 euros, amb un 10% de descompte si és membre del Club Piolet i de l’Àrea dia a dia i d’un 20 % per al segon germà. Es duran a terme en diferents espais de la parròquia i les places estan limitades a 75 participants a Encamp i a 20 al Pas de la Casa. En aquest últim els horaris són de 9 h a 20 h de dilluns a dissabte i de 9 h a 19 h els diumenges, fins als 12 anys.

Per altra banda, s’organitzen també les colònies a l’Alberg de la Baronia, del 5 al 14 de juliol, del 19 al 28 de juliol i del 2 a l’11 d’agost. Aquesta activitat està dirigida a infants i joves de 8 a 17 anys i hi haurà 35 places per torn. El preu és de 239,40 euros per als nens de la parròquia, 285,80 euros per als del país i 483,80 euros per als de fora. També hi haurà els mateixos descomptes que a les setmanes d’activitats.

L’objectiu temàtic d’enguany és aconseguir donar a conèixer l’impacte que han tingut i tenen els mitjans de comunicació en la societat, el lema és “desconnecta per connectar”. Es treballarà l’evolució, al llarg del temps d’aquest món, de manera que ajudi als infants i joves a prendre consciència de la importància dels avenços tecnològics dels quals poden gaudir actualment.

Comentaris

Trending