El nou servei de Tràmits del comú de la Massana estarà en marxa el mes de juny

L'espai, d’uns 230 metres quadrats, comptarà amb quatre punts d’atenció al públic, a més de despatxos de treball intern

Comentaris

L'espai que ocuparà el nou servei de Tràmits de la Massana.
L'espai que ocuparà el nou servei de Tràmits de la Massana. B.N.

El nou servei de Tràmits del comú de la Massana estarà plenament operatiu el proper mes de juny. Les obres, que es van iniciar el passat mes de gener, han entrat a la recta final i es compleixen els terminis que s'havien fixat.

La nova ubicació del servei de Tràmits massanenc estarà a peu de carrer. D’aquesta manera, les persones que necessitin acudir no hauran d’utilitzar ni escales, ni ascensors. L’actual emplaçament, a la primera planta, sempre ha comportat problemes de localització per part dels usuaris ja que, tot i estar correctament senyalitzat, l’edifici de la Closeta té molts accessos diferents.

El nou espai, d’uns 230 metres quadrats, comptarà amb quatre punts d’atenció al públic, a més de despatxos de treball intern. S’hi podrà accedir directament des de l’avinguda Sant Antoni. L’actual ubicació sempre ha comportat problemes de localització per part dels usuaris, ja que, tot i que està correctament senyalitzat, l’edifici de la Closeta té molts accessos diferents, sigui a l’aparcament o a les diferents sales i serveis.

El comú va aprovar el passat mes de desembre, ampliar la partida destinada a les obres del nou servei a través d’un suplement de crèdit per un import de 139.393,98 euros. El suplement es finança mitjançant l’augment en la recaptació d’ingressos respecte als previstos en concepte d’Import de Transmissions Patrimonials (ITP).

 

Comentaris

Trending