Nou mural a la façana del centre d’interpretació del Comapedrosa

L’obra, sobre elements del parc natural, és de l’artista anglesa resident a Arinsal Rachel Ormiston

Les autoritats i la pintora davant d'un fragment del mural.
Les autoritats i la pintora davant d'un fragment del mural. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

La façana del centre d’interpretació del Comapedrosa (CIC) té nova cara: un mural pintat directament sobre la paret. És una acció més del pla de millora del poble d’Arinsal, que està tirant endavant el comú de la Massana i el quart d’Arinsal. Després de diverses intervencions a la via pública i a espais d’interès del poble, avui s’ha presentat l’obra de l’artista anglesa resident a Arinsal Rachel Ormiston.

“Per realitzar aquest treball  m’he basat en fotografies, tant meves com de diferents companys, i tenint en compte la base de l’encàrrec, és a dir, els diferents elements del parc natural”, explica la pintora. El mural reflecteix la fauna del parc natural del Comapedrosa. Hi són presents la marmota, l’isard, la guineu, el picot, l’àliga... També s’hi poden veure el refugi i una cabana de pastor. Pel que fa al medi natural, hi són reflectits  les muntanyes, la vegetació i estanys.

A més, també s’ha instal·lat un sistema d’il·luminació per poder contemplar el mural a la nit. “Volíem ressaltar l’entrada del CIC amb un mural que tingués a veure amb la temàtica del centre”, explica el conseller Sergi Gueimonde. Tant les cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, com el llevador d’Arinsal, Daniel Moles, han remarcat la importància del treball conjunt per continuar millorant el poble.

Etiquetes

Comentaris

Trending