Nou ‘escape room’ a l’aire lliure a Arinsal

A diferència de l’activitat que s’ofereix al centre de La Massana, aquesta té la característica de ser teatralitzat

Presentació de l'escape room d'Arinsal
Presentació de l'escape room d'Arinsal

Dos escape rooms han ampliat l’oferta turística de la Massana. Un d’ells, al mateix poble, s’anomena “Els Passadors” i es fa per lliure, amb sortida des de l’Oficina de Turisme, un es recull el material per completar les proves. L’altre, que s’ha presentat avui i donarà el tret de sortida demà, té lloc a Arinsal i té la característica de ser teatralitzat.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, ha explicat que es tracta d’un joc divertit per a tots els públics, que combina la història la cultura i la diversió. S’ha batejat amb el nom de “Boris I, Rei d’Andorra”, i els participants tindran setanta minuts per resoldre els diferents enigmes.

Garrallà afirma que aquesta és una acció destacada per dinamitzar el poble d’Arinsal i potenciar el seu casc antic i que, a més, va a càrrec d’una jove empresa del país. Les guies i actrius són Mar Gual i Inka bellés, que donen vida al mític Boris Skossyreff i al Pep, un veí d’Arinsal de sempre.

El joc està adreçat als turistes, ja que s’ofereix en quatre idiomes, però també al públic local, sent una bona proposta per a grups d’amics i famílies. El nombre de jugadors és de dos a sis i els preus van des dels 20 als 50 euros per persona, en funció dels participants. La primera sessió serà demà a les 10 i cada dia hi haurà quatre.

Etiquetes

Comentaris

Trending