La nòria de la Rotonda es posa en marxa aquest divendres

Els infants de la parròquia de 3 a 12 anys rebran una invitació personalitzada per pujar-hi de franc alhora que també es facilitaran entrades als comerciants perquè en puguin regalar als clients

Comentaris

La nòria aquest dijous, a punt per ser inaugurada.
La nòria aquest dijous, a punt per ser inaugurada. Toni Solanelles

Aquest divendres es posa en marxa la nòria panoràmica de la plaça de la Rotonda. Obrirà es dies feiners de 18 a 22 h i els caps de setmana, festius i durant la campanya de Nadal ho farà d’11 a 23 h. Els infants de la parròquia de 3 a 12 anys rebran una invitació personalitzada per pujar-hi de franc alhora que també es facilitaran entrades als comerciants perquè en puguin regalar als clients.

Tots els infants de la parròquia d’entre 3 i 12 anys rebran una carta personalitzada amb una invitació per pujar gratuïtament a l’atracció. La remesa de cartes s’anirà fent de manera progressiva i per diferents zones d’Andorra la Vella, Santa Coloma i La Margineda amb l’objectiu d’espaiar la visita dels infants i evitar aglomeracions.

El comú d’Andorra la Vella també oferirà als comerços de la parròquia tiquets gratuïts de la nòria perquè en puguin distribuir entre els clients com a acció promocional. En aquest sentit es mantenen contactes amb les diferents associacions de comerciants per seguir establint llaços de col·laboració.

L’atracció es posa en marxa garantint els protocols aprovats per les autoritats sanitàries. Les cabines són airejades, podran ser compartides únicament per grups de convivència habituals i es desinfectaran convenientment cada vegada que siguin desallotjades. En aquest sentit, cal destacar la contractació d’un servei certificat de neteja i desinfecció que elimina virus i bacteris.

La nòria panoràmica, una de les novetats de la campanya de Nadal d’enguany, substitueix el túnel de llum i so que es va instal·lar a la plaça de la Rotonda els darrers dos anys. En aquesta ocasió, s’hi estarà algunes setmanes més un cop finalitzi el període de vacances. El giny té un cost de 67.950 euros, la meitat que el seu antecessor.

WhatsApp Image 2020 11 12 at 14.28.35
Megrabross que instal·la el comú a l'espai de l'antiga caserna de Bombers

Aquests dies s’intensifica la preparació del Poblet de Nadal, que es preveu inaugurar el divendres 27 de novembre coincidint amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal. El comú d’Andorra la Vella té la ferma voluntat de posar en marxa un dels esdeveniments destacats al calendari per als ciutadans de la capital i del país, i que és alhora un dels grans projectes de dinamització comercial i turística plenament consolidat. Amb tot, algunes de les activitats programades es poden veure modificades a causa de l’evolució de la situació sanitària. 

El comú continua treballant intensament per poder oferir en l’actual context de pandèmia activitats al carrer que generin alegria i il·lusió, i que alhora respectin els protocols de prevenció necessaris que estableixin les autoritats sanitàries.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending