Ni nacional, ni internacional, cap candidat per a la segona revisió del pla d’urbanisme a Sant Julià

El comú ha convocat ja dos concursos que han quedat deserts, per tant ha de seguir amb el procés per poder adjudicar la tasca

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. Altaveu

El comú de Sant Julià ha publicat al BOPA d’avui que s’ha declarat desert el concurs internacional que es va convocar per a la contractació d’un arquitecte per redactar una segona revisió del Pla d’Ordenació i Urbanisme (POUP). De fet, era el segon intent, ja que s’havia fet un a nivell nacional abans.

Ni a nivell nacional, ni a nivell internacional, el comú ha rebut ofertes per encarregar-se d’aquesta segona redacció del POUP. Aquesta darrera convocatòria es va obrir el 16 de juny, i ja a un nivell exterior a Andorra, ampliant el radar i donant tres mesos per presentar candidatures, però ni així. Finalment, el concurs ha tornat a quedar desert per segona vegada.

Ara, la corporació laurediana ha de seguir amb el procés habitual, i escollir quina és la millor manera de portar endavant aquest projecte. El camí es bifurca en dues opcions. La primera d’elles és demanar pressupostos a diverses empreses i fer una contractació directa. La segona, que un enginyer del propi comú es faci càrrec de la tasca.

Comentaris

Trending