Mútua Elèctrica avalua vendre's les accions de Cadí Telecom per invertir en parcs fotovoltaics

La junta general de socis de l'entitat laurediana haurà de decidir entre aquesta fórmula o un pla d'endeutament

Comentaris

Rètol de Mútua Elèctrica a la façana principal de la seu de la companyia.
Rètol de Mútua Elèctrica a la façana principal de la seu de la companyia. ARXIU

La junta general de socis de Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria haurà de decidir entre dues opcions pel pla d'accions i inversions que l'empresa ha de portar a terme pel que a la generació d'energia mitjançant la construcció de parcs fotovoltaics. Una és venen les participacions de Cadí Telecom i l'altra amb un pla d'endeutament.

La venda de les accions permetria reinvertir part o la totalitat dles imports obtinguts, en el sector de les energies renovables a la parròquia, segons els projectes que s'acabin aprovant, autoritzant el consell d'administració de Mútua Elèctrica per a que porti a terme els tràmits necessaris per l'execució dels acords. Prèviament, s'haurà informat als socis de l'evolució i l'estat del negoci Cadí Telecom,  un proveïdor de serveis de telecomunicacions de la Seu d'Urgell.

L'any 2016, la societat Avatel va oferir a la Mútua Elèctrica l’oportunitat d’invertir en un operador de telecomunicacions a la Seu d’Urgell. Era el naixement de Companyia Pirenaica de Telecomunicacions, Cadi S.L. En l’actualitat, Cadi Telecom te uns 1.500 abonats a la fibra òptica i uns 1.000 a la telefonia mòbil. La societat Cablemutua de Serveis SLU, participada en la seva totalitat per Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria S.A, té una participació del 60% a Cadi Telecom.

La junta general també ha d'aprovar els comptes anuals i el nomenament dels auditors i pèrits economistes.

Comentaris

Trending