El Mountain Festival Andorra arrenca amb 80 inscrits a les curses

La primera edició s'ha inaugurat aquest divendres a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria amb paradetes, xerrades, obres de teatre i tertúlies

Comentaris

Majoral i Codina conversen amb dos dels expositors.
Majoral i Codina conversen amb dos dels expositors. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

La primera edició del 'Mountain Festival Andorra' s'ha inaugurat aquest divendres a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. És un esdeveniment obert a qualsevol persona amant de la muntanya i que compta en el programa amb expositors de marques relacionades amb l’esport, xerrades, obres teatrals, tertúlies i curses. Ja hi ha 80 inscrits per participar en aquestes proves.
 

Es faran durant el cap de setmana, dues atlètiques i una de bicicleta en carretera. Jordi Soler, el director general d’OTSO, l’empresa organitzadora, ha manifestat al respecte que “per ser la primera edició no està gens malament”.

El cònsol major, Josep Majoral que ha obert oficialment la fira acompanyat de la cònsol menor Mireia Codina i diversos consellers de l majoria i de l'oposició, ha fet especial menció en què “la voluntat del comú és dinamitzar la parròquia a través de tota mena d’esdeveniments i aquest és un més”. La pluja ha deslluït un acte que Majoral ha obert amb "una especial il·lusió"

Comentaris

Trending