Modificacions en l'accés al Lycée i talls a Escaldes per les obres de la xarxa de calor

El comú d'Andorra la Vella habilita dues zones on les mares i els pares que vagin amb cotxe podran deixar i recollir els escolars mentre que a la parròquia escalenca hi haurà afectacions al carrer dels Paraires i a l'avinguda Esteve Albert.

Una de les zones que s'han habilitat.
Una de les zones que s'han habilitat. COMÚ ANDORRA LA VELLA

El comú d'Andorra la Vella ha habilitat dues zones on les mares i els pares dels alumnes del Lycée Comte de Foix podran deixar i recollir els alumnes a partir d'aquest dijous, primer dia de l'inici de les classes del curs 2021-22.

Les zones estaran obertes fins que acabin les obres de la xarxa de calor de FEDA que s'efectuen al carrer Prada Motxilla. L'horari sera de 8 a 8.30 h (de dilluns a divendres) i de 16.15 a 17.45 h (excepte dimecres). El dimecres l'horari serà de 12.15 a 12.45 h. Aquests dijous iniciaran el curs els alumnes més petits (sixìeme i cinquìème) i els de seconde générale. El divendres i el dilluns ho faran la resta.

Les obres de la xarxa de calor tallaren el trànsit des d'aquest dijous i fins al dia 18, el carrer dels Paraires i a l'avinguda Esteve Albert. Aquesta avinguda romandrà tallada entre la rotonda de la Dama de Gel i el carrer dels Paraires (sentit Nord). El carrer dels Paraires quedarà tallat entre el carrer dels Veedors i l'av. Esteve Albert. Es donarà pas als veïns i es podrà accedir al pàrquing comunal subterrani de Prat del Roure.

E q56L6XMAEl5tD
Zona habilitada per deixar o recollir els escolars.


 

Comentaris (1)

Trending