Més polèmica a l’aparcament (o el descampat) del Prat de les Bons

Una altra tongada de multes el passat cap de setmana ha indignat novament els veïns de la zona, que no consideren lògic haver de pagar per deixar el cotxe en un espai sense condicions i, a més, denuncien que se’ls vol fer passar per caixa quan és una zona blava

L'aparcament (o descampat) de la polèmica.
L'aparcament (o descampat) de la polèmica.

Veïns de les Bons tornen a estar indignats amb el comú d’Encamp. Novament, el motiu de la discòrdia és el fet que es vulgui fer pagar per aparcar en un descampat, antigament una estacionament de barrera. I, sobretot, que es faci passar per caixa el cap de setmana quan la senyalització de l’espai el que marca és que es tracta d’una zona blava, només vigent els dies festius. El passat cap de setmana, una nova tongada de sancions encendre novament l’enuig.

La sorpresa desagradable, segons han explicat a Altaveu, se la van trobar diumenge al matí. Qui havia aparcat allà i va anar a buscar el cotxe es va trobar la multa. Setze euros, reduïbles a la meitat si es paga aviat, per incomplir la normativa d’estacionament a la parròquia.

L'espai presenta una degradació important.

Relacionat

Indignació a Encamp perquè el comú multa en un aparcament ‘abandonat’

En aquest cas l’enuig ve per partida doble. Per un costat, perquè no es considera lògic que la corporació demana pagar per deixar el vehicle en el que ara es tot just un descampat. De terra i amb sots. Si plou, encara pitjor. Havia estat un aparcament, sí, el del Prat de les Bons, però fa temps que es van treure les barreres. Ara bé, pel comú encara s’ha de pagar.

I aquí ve l’altra diferència amb els veïns, alguns dels quals ja han presentat el pertinent recurs contra les multes dels darrers dies. Quina regulació preval a la zona? Des del comú es considera que és zona verda. I, per tant, toca pagar tots els dies. En canvi, els veïns defensen que, per la senyalització, s’ha de considerar blava. I aquí és on s’apunta que els caps de setmana no toca abonar cap tarifa.

En tot cas, la sensació que tenen molts veïns torna a ser la d’indefensió. Que per molt que es reclami al comú, les multes acabaran havent-se de pagar. I que l’única forma d’evitar és recórrer a la Justícia, amb el cost que això comporta.

Comentaris (4)

Trending