Indignació a Encamp perquè el comú multa en un aparcament ‘abandonat’

(AMB VÍDEO DENÚNCIA) El Prat de les Bons, sense barreres des de fa temps, presenta un molt mal estat del ferm i no té cap mena de senyalització de places, però els veïns denuncien que se sanciona si no es paga

Comentaris

L'espai presenta una degradació important.
L'espai presenta una degradació important.

És poca menys que un descampat. Havia estat un aparcament, sí. Però a mida que s’han habilitat altres espais, el comú d’Encamp no només va treure les barreres del que havia estat el pàrquing del Prat de les Bons sinó que va prescindir de fer cap mena de manteniment a l’espai. Fins al punt que ara mateix sembla una zona de terra amb sots de considerables dimensions. Evidentment, no hi ha cap mena de línia pintada a terra que delimiti les places.

Amb tot, però, l’espai forma part, o així s’ha d’entendre, de les zones d’aparcament regulat. Zones verdes. I com a tal, el comú d’Encamp pretén cobrar. I si no es paga, si aquell qui estaciona en aquell indret no posa el pertinent tiquet, s’arrisca a ser sancionat. Sia quan sia, inclòs un diumenge (que la regulació esmentada ho contempla). I aquest és el cas que hauria passat aquest darrer diumenge com n’han passat altres. La diferència és que els veïns s’han afartat. I la indignació comença a ser considerable.

De fet, han denunciat diversos veïns, no pot ser que el comú pretengui cobrir per un espai abandonat i menys encara que vulgui sancionar. I no falta bona part de raó als ciutadans que, però, quan la corporació procedeix a fer efectiva la multa es troben totalment indefensos perquè l’alternativa última és acudir a la Justícia. Ara bé, no descarten fer alguna acció ‘sonada’ per tal que, l’organisme que escaigui, com a mínim obligui el comú a haver de condicionar l’espai i assegurar-ne el manteniment si vol cobrar i sancionar si no es paga.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending