Més de 500 joves participen en el recuperat Encamp Nit

El comú valora positivament el nombre d’assistents a un esdeveniment que, defensen, s’ha convertit en un referent per al col·lectiu en el marc de l’oci nocturn

La batukada que va donar inicia  la nit.
La batukada que va donar inicia la nit.

Més de 500 joves han participat en la nova edició de l’Encamp Nit, activitat d’oci nocturn per a adolescents que s’ha pogut recuperar després de la pandèmia. El comú ha volgut fer una valoració positiva, tot defensant que l’esdeveniment s’ha consolidat, malgrat els tres anys d’aturada -no es feia des del 2019- com a tot un referent per al col·lectiu. Aprofitant la jornada, s’ha pogut impulsar una acció de participació ciutadana impulsada pel Fòrum de la Joventut.

Encamp Nit va acollir una vintena d’activitats de diferents àmbits: esportiu, cultural, videojocs, dansa o música, entre altres. Algunes d’elles tenien un format competitiu i es van repartir una trentena de premis aportats per la quinzena d’entitats que van col·laborar en l’esdeveniment. Tots els participants, més de 500, es van endur una samarreta commemorativa.

“La resposta dels joves ha estat espectacular”, ha destacat Àlvaro Rodríguez, un dels responsables de la jornada. També ha remarcat que “en aquesta edició hem aplegat més col·laboradors que mai i els volem donar les gràcies per creure en la possibilitat d’organitzar activitats d’oci alternatiu que com ha quedat palès el col·lectiu també ho valora molt positivament”.

Rodríguez ha recordat que “Encamp Nit neix amb la idea de donar resposta a la falta d'activitats o d'elements d'oci nocturn per al jovent. Esperem que es pugui seguir gaudint molts anys més i a poder ser a altres parròquies”. Per la seva banda, la directora del departament, Maribela Moreno, ha posat en relleu “la implicació de tot l’equip per organitzar un esdeveniment que dona resposta a les inquietuds dels joves”.

La nit va començar amb una batukada a les portes del Complex Esportiu i Sociocultural. En l’àmbit cultural, es van fer tallers de percussió i una masterclass de dansa. També hi va haver competicions de bàsquet 3x3, voleibol i futbol, tornejos de videojocs, partides de rol o una competició de globus, el joc que ha fet popular el ‘youtuber’ Ibai Llanos.

Comentaris

Trending