Els “mercats d’estiu a la plaça” tornen a Encamp i el Pas de la Casa

Es faran fins a quatre durant la temporada i reuniran artesans i comerços locals, després que l’any passat l’encontre fos molt ben valorat

Una edició anterior del mercat d'estiu d'Encamp
Una edició anterior del mercat d'estiu d'Encamp Comú d'Encamp

Des d’avui, fins a diumenge 18 de juliol, la plaça Sant Miquel d’Encamp i els carrers dels voltants acolliran un mercat d’artesania i comerç d’inspiració medieval. “Mercats d’estiu a la plaça” torna com a mesura de dinamització dels caps de setmana de la parròquia, després que l’any passat fos molt ben valorat, tant pels veïns com pels comerciants i restauradors.

Artesania i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure durant tot el dia i fins a les 22 h de la nit. Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de reactivació econòmica, a través d’activitats complementaries a l’oferta turística, cultural i esportiva.

Enguany, com a novetat, hi haurà l’actuació musical del grup Euphoria a les sis de la tarda, a l’escenari de la plaça de Sant Miquel. A més de dues visites guiades, dissabte i diumenge, a les 11 h, per descobrir el Tremat i la Mosquera. Les places són limitades i cal reservar prèviament a l’oficina de turisme d’Encamp.

Els mercats començaran aquest cap de setmana a Encamp, i continuaran del 23 al 25 de juliol i del 27 al 29 d’agost a la plaça de l’església del Pas de la Casa, i el del 10 al 12 de setembre, una altra vegada, a Encamp.

Comentaris

Trending