El mercat d'ocasió d'Arinsal aplega 28 paradetes i 600 visitants

La recaptació provinent de les inscripcions i el donatiu d'alguns paradistes, anirà destinada als assalariats que estan pendents de reincorporar-se als seus llocs de feina

El mercat s'ha fet aquest diumenge a Arinsal.
El mercat s'ha fet aquest diumenge a Arinsal. El mercat s'ha fet aquest diumenge a Arinsal.

L'Associació de Promoció Turística d'Arinsal i Erts (Aptae) ha organitzat aquest diumenge un mercat d'ocasió solidari per pal·liar els efectes que ha tingut el coronavirus pels treballadors de les Valls del nord. La recaptació d'aquest mercat, provinent de les inscripcions i el donatiu d'alguns paradistes, anirà destinada als assalariats que estan pendents de reincorporar-se als seus llocs de feina.

El mercat ha superat les expectatives, ja que ha comptat amb 28 punts de venda. Així, s'ha pogut trobar des de màquines d'escriure i de cosir fins a roba i material d'esquí. L'anada i tornada de gent durant la jornada ha donat vida als primers negocis que han obert a Arinsal.

La presidenta de l'Aptae, Fiona Dean, ha valorat molt positivament l'acció, assegurant que "una iniciativa solidària, que a la vegada ha donat negoci a aquells establiments que ja han obert les portes, és una notícia molt positiva. Calculem que unes 600 persones s'han passejat pel mercat".

Aquesta és la primera de les accions liderades per la renovada associació, que està treballant en un calendari d'esdeveniments pels pròxims mesos.

Etiquetes

Comentaris

Trending