Mercat artesanal i titelles a Ordino per dinamitzar el cap de setmana

Entre les parades es podrà trobar una alta varietat de productes agroalimentaris, així com de decoració artesanal, teixits ecològics, entre altres

El mercat artesanal en una edició anterior.
El mercat artesanal en una edició anterior.

Ordino es prepara per viure un cap de setmana replè d'activitats amb el mercat artesanal que, enguany, estarà acompanyat de la companyia Galiot Teatre, que endinsarà al públic familiar al món de les titelles. Una iniciativa amb la qual es vol dinamitzar el poble d'Ordino un cap de setmana on s'espera una alta afluència de gent.

Un mercat artesanal i titelles, a càrrec de la companyia Galiot Teatre, dinamitzaran el poble d'Ordino del 13 al 15 d'agost, on s'espera una alta afluència de persones. Precisament, la novetat d'enguany és l'oferta teatral, que es durà a terme dissabte i diumenge, amb Cal Titella d'11 a 13 hores i de 16 a 20 hores. El grup introduirà el públic familiar en el món de les titelles amb més de cent cinquanta creacions. Un espai lúdic amb quinze teatrets, on es podran veure titelles de guant, ombres xineses, marionetes de fil, titelles de tija, del canut, de sobretaula, de dit, caixes de fusta de grans dimensions amb ninots sorpresa i un espai de creació i construcció.

D'altra banda, a la mateixa plaça de la Closa, on hi havia l'antiga oficina de Turisme, s'instal·laran també una dotzena de paradistes que oferiran productes agroalimentaris de Km 0, com formatges, embotits, confitures, sabia de bedoll i salses; així com es podrà trobar decoracions artesanals, bijuteria i tèxtils ecològics, entre altres. En aquest cas, l'horari serà dissabte i diumenge d'11 a 21 hores, i dilluns, de les 11 h a les 14 hores.

Etiquetes

Comentaris

Trending