El Mercadet de Nadal de la Massana aposta pel jovent i el talent local

El comú ha volgut reconèixer la feina que estan fent els joves de la parròquia durant la pandèmia de Covid-19

Cartell promocional de l'activitat.
Cartell promocional de l'activitat. COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana organitza del 4 al 8 de desembre el Mercadet de l'Avet a la plaça de les Fontetes. Hi ha haurà concerts, tallers, pista de patinatge, animacions i venda de productes. Hi haurà un concurs per tal que els més joves de la parròquia puguin presentar ornaments per l'Avet de Nadal, que es dividiran en tres categories: fins a 7 anys, de 8 a 10, i d'11 a 13.​ Les activitats comptaran amb tots els protocols de sanitat.

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné ha explicat que s'ha volgut reconèixer la feina que estan fent els joves de la parròquia durant la pandèmia de Covid. "Ràpidament es van mostrar disposats a ajudar i això té la seva recompensa". Així les actuacions aposten pel talent local en una activitat, que en paraules de Forné, "s'ha hagut de reinventar". El nom de Mercadet de l'Avet, "ens recorda el que som: un poble i un grup de persones que ens trobem al mercat". 

La directora de Cultura, Montse Checa, que ha remarcat la gran quantitat d’accions culturals i d’animació. El tret de sortida el donaran, just abans de l’encesa de les llums, els joves artistes de la companyia massanenca 'The teens Project', amb una acció escènica a la mateixa plaça. També hi haurà actuacions de l’Escola de Música de les Valls del Nord i dels grups musicals Melicotó, Juli Barrero&the Hot Pockets i Green Note.

El comú es fa càrrec del cost de les casetes i del personal que estarà als punts de venda “ja que es tracta d’una de les accions per donar suport al nostre teixit empresarial”, ha dit Guillem Forné. Els productes locals seran els protagonistes de les paradetes. La Massana també donarà la benvinguda al Pare Noel i acollirà la cavalcada de Reis seguint els protocols del ministeri de Salut.

Etiquetes

Comentaris

Trending