La Massana engega la rehabilitació del dipòsit de la Coma del Colat

Les obres, que s’emmarquen dins d’una sèrie d’actuacions per millorar la xarxa d’aigua potable de la parròquia, permetran sanejar la instal•lació i garantir la seva impermeabilització.

El dipòsit de la Coma del Colat.
El dipòsit de la Coma del Colat. COMU DE LA MASSANA

El comú de la Massana ha engegat les obres que han de permetre rehabilitar el dipòsit de la Cola del Colat. Els treballs s’emmarquen en una sèrie d’actuacions i d’inversions a la xarxa d’aigua potable de la parròquia. Han de servir per sanejar la instal·lació i millorar la seva impermeabilització.

Fa temps que la corporació massanenca aposta per fer reformes a la distribució d’aigua als ciutadans. Un bon exemple són les obres al carrer Costes de Teixidó per substituir un dels tubs i fer la separativa entre aigües pluvials i residuals. Ara, s’inicia aquesta altra actuació.

En concret, es tracta dels treballs de rehabilitació del dipòsit d’aigua de la Coma del Colat, al poble de la Massana. Des del comú s’ha volgut posar en relleu que aquestes obres són molt necessàries per sanejar el dipòsit i millorar la seva impermeabilització.

Altres inversions que s’han portat a terme recentment dins el pla d’aigües són la construcció del nou dipòsit de la Caubella així com la millora de la captació dels Hortons. L’objectiu és la millora de la xarxa per garantir el servei, tenint en compte l’evolució creixent d’habitants de la parròquia massanenca.

Etiquetes

Comentaris

Trending