La Massana torna a traslladar als restaurants l'escudella de Sant Antoni

Des del comú i la Confraria d'Escudellaires opinen que amb les condicions sanitàries actuals és impossible celebrar-la de manera popular

Preparació de l'escudella en un restaurant de la Massana.
Preparació de l'escudella en un restaurant de la Massana. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

El comú de la Massana ha organitzat una nova campanya per promocionar els restaurants de la parròquia per celebrar la festivitat de sant Antoni. La idea de traslladar l’escudellada als restaurants va sorgir l’any passat. Tant el comú com la Confraria d’Escudellaires coincideixen en què l’escudellada és una festa popular i que amb les condicions sanitàries actuals és impossible celebrar-la.

“Un dels al·licients de la nostra escudella és que l’elabora la Confraria d’Escudellaires amb un grup de voluntaris i això no és possible amb les mesures actuals. Però igualment volem mantenir viva la tradició de menjar escudella per la festivitat del nostre patró”, assegura el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné.

Per això, es va decidir canviar de fórmula i apostar per la promoció dels restaurants massanencs. “La primera campanya va tenir una gran acceptació i esperem que aquest any tothom s’animi a provar l’escudella dels nostres restaurants”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. La campanya anirà de dissabte, 15 de gener, a dilluns, 17 de gener, dia de sant Antoni, tot i que alguns restaurants allargaran durant tota la setmana. Participen a l’acció catorze restaurants: Borda Raubert, Bonet, Don Piacere, Borda Eulari, Lydia, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Toc-Anyós Park, Pla de la Cot, Coll de la Botella, Expresso, Rústic, The Terrace i bar Ivan.

A més de menjar l’escudella al restaurant, també hi ha la possibilitat d’endur-se l’escudella a casa. Per optimitzar el servei, es demana fer reserva prèvia. Presentant el tiquet a l’Oficina de Turisme, per cada dues escudelles, es lliurarà un plat de sant Antoni de regal.

Etiquetes

Comentaris

Trending