La Massana pretén dotar la casa pairal d’un menjador alhora que en reformarà el local

La consellera comunal de l’àrea social explica que es vol adaptar l’equipament “als nous temps i a les inquietuds dels nostres padrins”

Una imatge de l'exterior de la casa pairal.
Una imatge de l'exterior de la casa pairal. ARXIU

El comú de la Massana pretén dotar la casa pairal d’un menjador aprofitant la reforma que preveu dur a terme aquest estiu per renovar amb profunditat el local on està ubicat el servei. Segons la consellera de l’àrea social, Francesca Guerrero, l’espai es vol “adaptar als nous temps i a les inquietuds dels nostres padrins”. Les obres de remodelació s’haurien de fer durant l’estiu.

Guerrero ha reconegut que hi ha alguns usuaris de la casa pairal que han mostrat interès per un eventual menjador. I el comú ha agafat el guant i vol ser proactiu davant l’eventual impuls d’aquest espai dins de l’equipament. Ara s’està fent una mena d’enquesta per saber la resposta que tindria el menjador si realment s’acaba duent a terme. “Ens agradaria tenir-lo. Però si el fem el volem fer bé”, ha reconegut la consellera de l’àrea social, que ha vingut a dir que ara és un bon moment atès que s’han de fer de totes maneres obres a l’equipament per la renovació a la qual es vol sotmetre.

La responsable comunal de social ha explicat que les demandes d’activitats dels padrins que usen habitualment el servei fan necessari poder disposar d’un local amb diferents compartiments que es puguin tancar si convé. I això ara mateix no es pot fer. D’aquí que s’impulsi la renovació que s’hauria de dur a terme durant l’estiu i per a la qual el comú s’ha dota aquest matí en sessió de consell comunal d’un suplement de crèdit de 175.000 euros.

Comentaris

Trending