La Massana presenta un còmic sobre el medi ambient per Sant Jordi

Per celebrar la diada, la Biblioteca Comunal exposarà una mostra de material inèdit del fons de Morell

Exterior de la Biblioteca Comunal Antoni Morell, de La Massana
Exterior de la Biblioteca Comunal Antoni Morell, de La Massana Comú de la Massana

La Massana presentarà un còmic per celebrar Sant Jordi. No s’han fet públiques més dades ni del contingut, ni de l’autoria, sols que versarà al voltant del medi ambient. El volum està ideat i editat pel mateix comú. Per una altra banda, per celebrar la diada, la Biblioteca Comunal exposarà material inèdit del fons de Morell.

La Massana oferirà tot un ventall d’esdeveniments per celebrar Sant Jordi. En primer lloc, es presentarà un còmic inèdit, ideat i editat pel mateix comú. Per altra banda, la Biblioteca Comunal exposarà material inèdit del fons d’Antoni Morell, a qui deu el seu nom. En aquesta mostra s’inclouran llibres rars o documentació personal. També s’oferirà una selecció de novetats editorials aparegudes per a l’ocasió.

Les activitats de celebració ja han donat el tret de sortida aquesta mateixa setmana, ja que els usuaris poden gaudir d’una selecció de 25 títols de cinema infantil de tots els gèneres. El llistat complet es pot consultar en aquesta web. A més, s’han preparat noves seleccions de còmic, literatura per als menuts i diferents seccions de coneixement. Degut als protocols sanitaris, no s’han ofert esdeveniments presencials.

Etiquetes

Comentaris

Trending