La Massana enceta un cicle d’estiu per a infants i un altre centrat a la música

Els ‘Dimecres de Xics’ s’enceten demà amb un taller de reciclatge mentre que els ‘Dijous a la Fresca’ viurà el tret de sortida amb el grup Pic Negre

Comentaris

La programació cultural massanenca s'ha presentat aquest dimarts.
La programació cultural massanenca s'ha presentat aquest dimarts. COMU DE LA MASSANA

Després de la bona acollida de totes les accions cultural de la Serenalla, el comú de la Massana continua apostant per un ampli cartell d’espectacles a l’aire lliure durant tot l’estiu. Aquesta mateixa setmana dona el tret de sortida tant el cicle de ‘Dimecres de Xics’ o la programació de concerts de ‘Dijous a la Fresca’.

Així, cada dimecres hi haurà una acció adreçada al públic familiar al parc del Prat Gran. Com han exposat el conseller de Cultura, Guillem Forné, i la directora del departament, Montse Checa, es tracten de “propostes fresques i dinàmiques” amb dos objectius. Per un costat, que els nens es diverteixin. Per l’altre, que agafin el gust per la cultura. La programació inclou diferents disciplines, des de dansa en família, a circ, jocs de gran format, jocs gegants o el taller de braçalets amb material reciclat, que donarà el tret de sortida al cicle.

Pel que fa als concerts sota el títol ‘Dijous a la Fresca’, la Massana continua apostant pels artistes del país per donar-los suport, ja que és un sector molt tocat per la pandèmia, però també per posar en valor el talent nacional. El cicle s’obrirà amb el grup Pic Negre, que per primer cop tocarà a la Massana, amb un repertori centrat amb la música brasilera. Pujaran a l’escenari de les Fontetes Tomás Becket (piano), Cidâo Trindade (bateria), Danilo Pinyheiro (baix, Dave Pybus (saxo) i Gabi Gómez (harmònica). L’actuació serà aquest dijous, a les vuit del vespre.

Passaran també per les Fontetes els grups locals Think Twice Band, Trio Desconcierto i el quartet de clarinets Banús, a més de la companyia de circ la Trena. L’artista Meri Rabassa ha avançat que l’espectacle combinarà diferents disciplines circenses, com els malabars o els aeris, amb un clown com a fil conductor.

Etiquetes

Comentaris

Trending