Marsol promociona Andorra la Vella ‘al marge’ d’Andorra Turisme

El comú de la capital inicia dilluns una campanya publicitària en televisions espanyoles i franceses amb un espot on de retruc es mira de fer referència al 'Covid free'

https://youtu.be/H_p9rzdKcAY

Encara que des del comú d’Andorra la Vella es ven com una acció promocional complementària a la que està fent Andorra Turisme, l’agència de promoció turística del país, el fet que la corporació liderada per Conxita Marsol posi en marxa a partir de dilluns una promoció que té com a suport televisions espanyoles o franceses és, com a mínim, sorprenent. Si a més a més l’espot pretén posar en relleu que la capital és una destinació segura ja és tota una declaració d’intencions.

La campanya de promoció turística en televisions espanyoles i franceses i a Internet s’activarà aquest proper dilluns. ‘Vine i agafa aire’ és una campanya que presenta Andorra la Vella com una destinació segura i atractiva on recarregar piles després d’aquest segon trimestre incert arreu del món a causa de la Covid-19. Segons el comú,  “complementa l’acció promocional d’Andorra Turisme”, que curiosament ha deixat fora de tota promoció la referència a la suposada bona situació sanitària del país, un fet que va comportar fins i tot una pregunta parlamentària del PS aquest dijous al Consell General.

L’anunci (publicat al canal de YouTube del comú) s’adreça als visitants de proximitat (Catalunya, Aragó, Madrid i Occitània) i es podrà veure a partir de dilluns i durant el mes de juliol a Televisió de Catalunya, Aragón TV, Telemadrid, i a la desconnexió regional d’Occitània a France 3 Sud (Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon)

L’anunci (publicat al canal de YouTube del comú) s’adreça als visitants de proximitat (Catalunya, Aragó, Madrid i Occitània) i es podrà veure a partir de dilluns i durant el mes de juliol a Televisió de Catalunya, Aragón TV, Telemadrid, i a la desconnexió regional d’Occitània a France 3 Sud (Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon), i comptarà amb visualitzacions a les pàgines web d’alguns d’aquests mitjans, així com un reforç publicitari a YouTube per l’àrea del sud de França. La inversió publicitària és d’uns 70.000 euros.

L’inici d’aquesta campanya l’ha exposat la cònsol major, Conxita Marsol, aquest migdia a les associacions de comerciants de la parròquia en una reunió mantinguda per treballar conjuntament amb la voluntat decidida de reactivar econòmicament el comerç de la parròquia. La reunió d’avui ha estat una presa de contacte per establir sinergies entre el sector públic i el privat de la parròquia i impulsar el motor econòmic principal d’Andorra la Vella. La voluntat de les parts és unir esforços i establir una estratègia conjunta per Andorra la Vella, la parròquia comercial del país.

La trobada d’avui ha comptat amb la participació dels cònsols, Conxita Marsol i David Astrié, de la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius, Meritxell López; del conseller de la minoria, Sergi González; i amb l’assistència de representants de l’Associació de Comerciants de l’Eix Central, de Riberaygua i Travesseres, i de Fener Boulevard. L’objectiu del comú, que ha estat rebut de bon grat per part del teixit comercial, és establir reunions periòdiques conjuntes amb totes les associacions i comptar també amb sectors que no estan oficialment constituïts i que poden contribuir a enriquir el treball per impulsar el comerç de la parròquia.

La consellera general Susanna Vela ha tramitat la pregunta.

Relacionat

Sorpresa al PS perquè la campanya turística no fa cap referència al ‘covid free’

Conxita Marsol ha exposat que el comú continuarà, ara més que mai, donant suport al comerç i ha posat en relleu les accions dutes a termes pel comú en favor del sector. A banda de l’exoneració durant el període de tancament de les empreses de l’impost de radicació comercial i de les taxes associades, el comú iniciarà el dilluns 6 de juliol una campanya de promoció turística en televisions espanyoles i franceses i a internet. Els representants del sector comercial, que han coincidit que és el moment d’anar ‘tots a l’una’, han demanat al comú que mantingui les inversions previstes per afavorir el turisme, com la remodelació de la plaça de la Rotonda, i han aplaudit la proposta de potenciar esdeveniments consolidats com el Poblet de Nadal.

Comentaris (7)

Trending