Sorpresa al PS perquè la campanya turística no fa cap referència al ‘covid free’

El grup parlamentari socialdemòcrata demana disposar de tots els detalls de la promoció impulsada per Andorra Turisme amb un pressupost d’1,7 milions

La consellera general Susanna Vela ha tramitat la pregunta.
La consellera general Susanna Vela ha tramitat la pregunta. ARXIU / EDUARD COMELLAS

A cal PS hi ha estupefacció pel fet que després que el Govern hagi fet bandera com a arma de promoció suposada de l’eslògan ‘covid free’ o ‘covid ready’, en definitiva, que durant setmanes s’hagi defensat Andorra com una plaça sanitàriament molt segura, ara, en la campanya de promoció turística s’ha omès qualsevol referència a l’esmentat missatge. D’aquí que els socialdemòcrates volen disposar de tots els detalls sobre l’esmentada campanya.

El grup parlamentari ha demanat pels canals parlamentaris pertinents poder saber quines són les accions concretes i planificades de la campanya turística del Govern i Andorra Turisme per a aquest estiu i per a la tardor i l'hivern. En el text de la petició, la consellera general socialdemòcrata Susanna Vela exposa que el turisme és un sector estratègic per Andorra i una de les activitats econòmiques més afectades per la crisi sanitària produïda per la Covid-19: "Amb totes les activitats directes que genera suposa entre un 40 i un 50% del nostre PIB, per tant és la font principal dels nostres recursos econòmics del nostre país", ha explicat la consellera.

Els socialdemòcrates han traslladat la seva "desagradable sorpresa" en trobar una campanya que no utilitza la seguretat sanitària tan reclamada per les autoritats sanitàries: "a la presentació que Andorra Turisme va fer el passat 28 de maig de la campanya de promoció turística amb una inversió d'1,7 milions d'euros per atreure visitants a Andorra no hem sabut veure el tan reclamat Covid-Free. Entenem que no s'ha traslladat amb aquesta campanya promocional i això ens porta a plantejar aquesta pregunta a Govern, perquè especifiqui quines són les accions concretes, a quins mitjans s'ha promocionat i quina garantia de retorn tenen aquestes campanyes", ha exposat la consellera general, Susanna Vela.

Comentaris (1)

Trending