Marsol intercanvia experiències sobre mobilitat sostenible amb el municipi peruà de Miraflores

La cònsol d'Andorra la Vella l'ha convidat a participar en el Foro de Gobiernos Locales que organitzarà la capital

Comentaris

Conxita Marsol durant la reunió amb l'alcalde de Miraflores.
Conxita Marsol durant la reunió amb l'alcalde de Miraflores. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

L’alcalde de Miraflores, Lima (Perú), Luis Molina, s'ha reunit telemàticament amb la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, interessat a conèixer el model de pacificació i mobilitat sostenible d’Andorra la Vella. De la seva banda, Marsol l’ha convidat al Foro de Gobiernos Locales que se celebrarà a Andorra la Vella la propera primavera.

Miraflores, que té dotze quilòmetres de passeig marítim, està recuperant les voravies exclusivament per als vianants.Les dues poblacions,  omparteixen el fet de ser territoris molt turístics (aquest districte peruà és bressol del surf i rep dos milions de visitants cada any).

El seu alcalde ha mostrat l’interès a establir vincles amb Andorra la Vella després de la trobada efectuada pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, el passat febrer al seu país.

Els dos mandataris han donat a conèixer les particularitats de les ciutats respectives i han conversat sobre la gestió de la pandèmia o el model de suport a la cultura, entre altres qüestions. L'alcalde de Miraflores,tenia interès a conèixer el model de pacificació desenvolupat per Andorra la Vella els darrers anys, i en el qual es prioritzen els espais amplis de passeig i les zones per als vianants.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending