Marsol diu que "ara més que mai" és el moment del telefèric de Carroi

La cònsol major d'Andorra la Vella assegura que només volen treballar pel país i torna a criticar els opositors al projecte

Comentaris

SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI.
SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI. Altaveu

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol ha dit que "ara més que mai és el moment del telèferic de Carroi". Ho ha argumentat "perquè  necessitem reconvertir la parròquia, i no implica cap impacte visual, ni cap cost pel comú, a part de la cessió dels terrenys". També ha tornat a criticar els opositors al projecte.

Marsol considera que "tothom té dret a opinar el que cregui més oportú. Però manifestar-se sense haver vist un projecte em preocupa". Ha recordat que quan es posi a exposició pública "tothom hi podrà dir la seva. És un projecte que no ens costarà ni un euro". La cònsol ha anunciat que s'han presentat dues empreses nacionals per al concurs de redacció del plec de bases.

Les seves declaracions arriben després que diferents entitats hagin presentat un document en contra de la construcció del telefèric. Són: l’Associació Protectora d’Animals, Plantes i Medi Ambient (Apapma), Laika, Fridays for Future l’ADN o Andorra Salvatge. D’altres, més socials, com la recentment creada AD.HOC, AD800 o ExtinctionRebellionYouth Andorra. També s’hi ha sumat Velles Cases Andorranes.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, que acompanyava la cònsol major en l'acte per presentar les subvencions als establiments de la parròquia, ha opinat que des de l'ens els sembla un projecte "molt important" i que pot aportar beneficis no només a Andorra la Vella sinó també a tot el país.

 

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending