Marsol descarta acollir un abocador a Andorra la Vella

La cònsol major ha assegurat que la parròquia no compta amb suficient terreny, i que hi ha altres que tenen més espai per poder fer-ho

Conxita Marsol durant l'esdeveniment de Trana d'aquesta tarda.
Conxita Marsol durant l'esdeveniment de Trana d'aquesta tarda. Pilar Candel

Els dubtes sobre la ubicació d’un futur abocador continuen presents. Tot i això, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha descartat que sigui la capital qui l’aculli. A la darrera reunió de cònsols, de fet, ja es va tractar el tema, i es va fer palès que eren poques les parròquies que estaven disposades (amb més o menys espai) a acollir l’abocador. Únicament es va posar a sobre de la taula Sant Julià de Lòria.

Marsol ha assenyalat, com a principal motiu, que “Andorra la Vella no és una parròquia que tingui gaire terreny per fer abocadors”. Així mateix, ha assenyalat que a la capital ja se’n va tenir d’un en un dels brots de la construcció. Es va ubicar a la zona del Cedre, segons ha assenyalat, i en el seu moment ja es va tancar i clausurar. Per tant, ara no seria moment de tenir-ne un de nou.

Però, segons ha afirmat Marsol, l’esforç de buscar terreny s’ha fet. I Andorra la Vella ho té “molt difícil per trobar un lloc que s’adeqüi”. I així, la cònsol ha deixat la pilota en mans d’altres parròquies que, “n’estic segura que podran donar solució al problema dels abocadors, a més, una solució que comporti una millora també del territori en algunes zones”.

 

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending