La màquina recicladora d’Ordino es queda fora de servei

La segona proposta guanyadora dels pressuposts participatius de l'any passat ha tingut diversos problemes com el de no comptabilitzar bé alguns envasos

La màquina recicladora amb els cartells de fora de servei.
La màquina recicladora amb els cartells de fora de servei. ALTAVEU

La màquina de reciclatge invers d'envasos de la parròquia d'Ordino està fora de servei. El dispositiu etorna un tiquet de 10 cèntims per cada envàs. Aquest tiquet es pot bescanviar als comerços que s'han adherit al projecte, de moment una trentena. El comú ha destinat 10.000 euros al projecte que ha de permetre reciclar uns 100.000 envasos.

Ja sigui perquè ha arribat al límit de la seva capacitat -100.000 envasos- o per algun altre problema, el cert és que la màquina de reciclatge invers d'Ordino està fora de servei. La iniciativa va tenir molt bona acollida. En el primer mes de funcionament, es van dipositar 10.629 envasos. Posteriorment, en algunes ocasions, comptava menys envasos dels dipositats. Sovint també està plena perquè hi ha residents a altres parròquies que l'estan utilitzant.

La màquina és accessible en els horaris d’obertura de l’aparcament del Prat de la Call, de les set del matí a les deu de la nit. S'hi poden dipositar ampolles de plàstic, llaunes o brics. 

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending